Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

NIEUWSBRIEF

Graag de nieuwsbrief ontvangen van evenementen en koopzondagen van Aalten? Schrijf je nu in en ontvang ca 12 maal per jaar onze nieuwsbrief.


Alle velden die gemarkeerd zijn met
* een * zijn verplicht. .

E-mail   *

Naam   *

 
   

AaltenOranje
Koningsdag - 4 mei Herdenking - Veteranendag

Het programma voor 2017 volgt z.s.m.

Donderdag 27 april 2017 Reveille blazen en saluutschoten op de markt.
De aubade met de ballonnenwedstrijd en de Koningsloop.
Gevolgd door kinderspelen voor de kleinsten en leuke Workshops voor de Basisschoolkinderen van groep 3 t/m groep 8.

(Dinsdag 25 april 2017: Veteranendag | Donderdag 4 mei Herdenking)

Donateurs en adverteerders in het Magazine voor Koningsdag, Hartelijk dank voor jullie jaarlijkse bijdrage!
Hartelijk dank voor jullie jaarlijkse bijdrage! Door deze jaarlijkse bijdrage worden de activiteiten op de Koningsdag mogelijk gemaakt. Nog geen donateur of ook graag een advertentie in het Magazine voor Koningsdag Aalten? Mail dan naar info@sap-aalten.nl

Vrijwilligers
Bedankt ook de vele vrijwilligers die elk jaar weer een aantal uren willen helpen met de spelletjes of andere activiteiten.
Wil jij dit jaar ook graag helpen met de activiteiten tijdens Koningsdag?
Mail dan naar info@sap-aalten.nl o.v.v. Aanmelden Vrijwilliger.
Of vul het invulformulier in door te klikken op deze link.

AaltenOranje werkt samen met Stichting Aalten Promotie
De jaarlijkse organisatie van Koningsdag, de dodenherdenking op 4 mei en eens per 5 jaar de viering van Bevrijdingsdag, is al jaren in handen van Stichting Oranje Comité Aalten. Een organisatie die elk jaar veel tijd en energie vraagt van het bestuur en van de vele tientallen vrijwilligers. Vanaf 2017 verandert er met name iets in de organisatie en ook wordt bekeken hoe het programma gestalte krijgt in dit nieuwe jaar.
Midden vorig jaar zocht Stichting Oranje Comité Aalten (S.O.C.A.) contact met het bestuur van Stichting Aalten Promotie (S.A.P.), voor een mogelijke samenwerking.
Na een aantal goede gesprekken is een constructie gemaakt waarbij de S.O.C.A. overgaat in de Werkgroep AaltenOranje die, samen met het S.A.P., de organisatie gaat voortzetten van de Koningsdag en de 4 en 5 mei vieringen. Veel van de activiteiten zullen het zelfde blijven, ook zullen er veranderingen zijn. Hiervoor is meer samenwerking gezocht met Aaltense bedrijven en verenigingen: Voor ondersteuning en leuke Workshops op Koningsdag.
Samen zijn de werkgroep AaltenOranje en het bestuur van S.A.P. al volop bezig met de voorbereidingen voor april en mei en kijken ze al weer uit naar de diverse activiteiten tijdens Koningsdag en 4 mei.Bij vragen, mail ons op info@sap-aalten.nlof vul het contactformulier in