Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
NIEUWSBRIEF

Graag de nieuwsbrief ontvangen van evenementen en koopzondagen van Aalten? Schrijf je nu in en ontvang ca 12 maal per jaar onze nieuwsbrief.


Alle velden die gemarkeerd zijn met
* een * zijn verplicht. .

E-mail   *

Naam   *

 
   
Aalten@Night

Lichtwandeling Aalten@Night 2018 voor jong en oud

Zaterdag 15 december is Aalten@Night, de lichtwandeling door het centrum van Aalten om met z’n allen tijdens de gezamenlijke wandeling de prachtige feestverlichting te bewonderen en dit jaar ook met je zelf gemaakte kerstlichtje door de straten te gaan. Voorafgaand aan de wandeling zijn er veel leuke activiteiten voor kinderen.
Nieuw bij de derde Aalten@Night zijn dit jaar de activiteiten voor kinderen vooraf aan de wandeling. Kinderen kunnen tussen 16:00 en 18:00 hun eigen kerstlichtje maken met dank aan Flauwers by Laura en de wijnprinsessen, de wijnprinsessen zullen zich omtoveren in de kerstelfen van de Kerstvrouw en ze zullen samen met de kinderen het kerstlichtje maken en ook meelopen met de wandeling. Natuurlijk mag het lichtje mee naar huis genomen worden na afloop van de wandeling. De Elfen zullen zorgen voor een gezellige en natuurlijk een nuttige voorbereiding op de tocht.
Geen lichtje gemaakt en wel meewandelen? Alle kinderen krijgen een lampje bij aanvang van de wandeling. Samen met Femke Rijks kunnen de jongens en meisje een kerstdansje instuderen, die tijdens de wandeling en als afsluiting op de Markt, samen gedanst gaat worden met oplichtende staafjes. Ook is er een kerst-kleurwedstrijd waarmee leuke prijsjes gewonnen kunnen worden en samen met de Kerstengeltjes van de Jumbo kunnen kinderen marshmallows roosteren op het vuur. Om 18:00 uur start de gezamenlijke wandeling vanaf de Markt in Aalten.
Natuurlijk mogen kinderen ook verkleed komen, zolang ze maar lekker warm aangekleed zijn.  
Tijdens de wandeling zijn, naast de kerstverlichting boven de straten, ook de extra feestelijk verlichtte etalages te bekijken. Onderweg en als afsluiting op de Markt is er voor iedereen wat lekkers te eten en te drinken wat wordt aangeboden door de plaatselijke horeca.

Bekijk hieronder de route
 


 


 Route die gezamelijk gelopen gaat worden op zaterdag 15 december om 18:00 uurRoute die gezamelijk gelopen gaat worden op zaterdag 15 december om 18:00 uur

 

De evenementen in het centrum van Aalten worden mogelijk gemaakt door met name:

Interreg Deutschland NederlandInterreg Deutschland Nederland

De Europese Unie ondersteund een aantal van onze evenementen.De Europese Unie ondersteund een aantal van onze evenementen.

EuregioEuregio

Stichting Aalten Promotie Stichting Aalten Promotie