Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
NIEUWSBRIEF

Graag de nieuwsbrief ontvangen van evenementen en koopzondagen van Aalten? Schrijf je nu in en ontvang ca 12 maal per jaar onze nieuwsbrief.


Alle velden die gemarkeerd zijn met
* een * zijn verplicht. .

E-mail   *

Naam   *

 
   
Aalten@Night

Kerstkoopzondagen & Lichtwandeling Aalten@Night 2017

Zondag 17 december èn zondag 24 december zijn de Kerstkoopzondagen in het centrum van Aalten. Het dorp is gezellig aangekleed en op diverse plekken klinkt er sfeervolle muziek en kan er gewinkeld worden in kerstsfeer waarbij men zomaar de Zingende Kerstman tegen kan komen! De 17e is er aansluitend weer de Lichtwandeling door het centrum.
 
De zingende Kerstman, met zijn elfjes en het popkoor Dazzle zullen gezelligheid brengen op de Markt en in het Centrum. Op de Markt kunnen kinderen mee in de draaimolen en zich uitleven op het springkussen. Ook kunnen ze even plaats nemen in de Arrenslee om een selfie te maken of zich samen met de Kerstman laten fotograferen.
Te midden van al deze gezelligheid, openen de Aaltense winkeliers hun deuren, op de 17e december van 12:00 tot 17:00 uur en op de 24e van 10:00 tot 15:00 uur. Aan het eind van de middag van de eerste Kerstkoopzondag is dit jaar weer ‘Aalten@Night’: een lichtwandeling door het prachtig verlichtte dorp, samen met de Kerstman. Tijdens de route zal er op een aantal plekken muziek zijn. De wandeling wordt afgesloten met lekker warme glühwein of chocolademelk met livemuziek op de Markt.

De 24e is er weer een leuke activiteit voor de kinderen. De LEGO-Vossenjacht. In 14 etalages in het centrum van Aalten staan LEGO bouwwerken. De wedstrijdformulieren kunnen vanaf 22 december worden opgehaald bij Intertoys Aalten en de LEGO-Vossenjacht is nog t/m 2 januari.


 

De evenementen in het centrum van Aalten worden mogelijk gemaakt door met name:

Interreg Deutschland NederlandInterreg Deutschland Nederland

De Europese Unie ondersteund een aantal van onze evenementen.De Europese Unie ondersteund een aantal van onze evenementen.

EuregioEuregio

Stichting Aalten Promotie Stichting Aalten Promotie