Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
NIEUWSBRIEF

Graag de nieuwsbrief ontvangen van evenementen en koopzondagen van Aalten? Schrijf je nu in en ontvang ca 12 maal per jaar onze nieuwsbrief.


Alle velden die gemarkeerd zijn met
* een * zijn verplicht. .

E-mail   *

Naam   *

 
   
Veteranendag

Veteranendag

Aaltense Veteranendag ook voor publiek

Gemeente Aalten heeft plaatselijke veteranen uitgenodigd voor de Aaltense Veteranendag op dinsdag 25 april 2017, vanaf 17:00 uur. De bijeenkomst vindt plaats op de Markt in Aalten, voor het gemeentehuis.

Om het jaar worden veteranen in de gemeente Aalten uitgenodigd voor een speciale bijeenkomst. Een blijk van erkenning en waardering van het college van burgemeester en wethouders voor de Aaltense veteranen. Traditiegetrouw is de bijeenkomst kort voor Koningsdag.

Gevarieerd programma  Het programma van de veteranenmiddag is samen met de Aaltense Veteranencommissie vormgegeven. Op de Markt worden door Keep them Rolling enkele militaire voertuigen tentoongesteld en in de grote tent op de Markt wordt er vanuit een officiële militaire keuken, een zogenoemde ‘blauwe hap’ geserveerd aan de genodigden. In het programma is veel ruimte voor persoonlijk contact, zodat veteranen herinneringen en verhalen kunnen delen met anderen, die soms in dezelfde tijd, soms ook decennia eerder of later, uitgezonden zijn en voor ons land en onze vrijheid hebben gevochten. Duo Pothoff en van Zolingen zorgt voor de livemuziek deze middag.

Genodigden Veteranen die geregistreerd zijn bij het Veteraneninstituut, hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Veteranen uit de gemeente Aalten die geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen zich melden bij de gemeente Aalten: (0543) 49 33 33.

Publiek Het publiek is ook van harte welkom. Het publiek en belangstellenden kunnen ook genieten van een blauwe hap tegen kostprijs van €8,-. Ook kunnen de militaire voertuigen bekeken worden.

 

De evenementen in het centrum van Aalten worden mogelijk gemaakt door met name:

Interreg Deutschland NederlandInterreg Deutschland Nederland

De Europese Unie ondersteund een aantal van onze evenementen.De Europese Unie ondersteund een aantal van onze evenementen.

EuregioEuregio

Stichting Aalten Promotie Stichting Aalten Promotie