Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Durch * gekennzeichnete Felder sind erforderlich.
NIEUWSBRIEF

Graag de nieuwsbrief ontvangen van evenementen en koopzondagen van Aalten? Schrijf je nu in en ontvang ca 12 maal per jaar onze nieuwsbrief.


Alle velden die gemarkeerd zijn met
* een * zijn verplicht. .

E-mail   *

Naam   *

 
   
AaltenOranje

AaltenOrange
Königstag - 4. Mai Erinnerung - Veteranintag

Klik hier voor het Magazine AaltenOranje met het hele programma en nog veel meer!Klik hier voor het Magazine AaltenOranje met het hele programma en nog veel meer!Koningsdag vrijdag 27 april 2018

Feest in Aalten!
Vandaag is het Koningsdag!

Traditiegetrouw worden op Koningsdag ’s morgens vroeg honderden ballonnen opgelaten door de Aaltense Kinderen. Dit jaar weer gesponsord door de Jumbo. Na afloop van de ballonnenwedstrijd volgt de Koningsloop voor kinderen en na de Koningsloop om 14:00 uur volgen de Workshops van onder meer: DanzArte en Hanami, Turnvereniging Athos en Drumband VMS en Royaal Spelen.

Op de Markt is een kinderdisco van Mindy met DJ Wimpie en bij Café Schiller een kinderprogramma. Het belooft een leuke dag te worden, waar de kinderen zelf kunnen kiezen wat ze gaan doen. Op de Markt en bij de horeca in het centrum is livemuziek voor jong en oud.
’s Morgens spelen verschillende Muziekkorpsen op de Markt; bij Beth San en bij de Stegemanhof, waar na afloop gezellig een borrel kan worden gedronken bij de horeca van beide zorgcentra.


Diese Veranstaltungen im Zentrum von Aalten werden möglich gemacht, insbesondere durch:

Interreg Deutschland NederlandInterreg Deutschland Nederland

Unterstützt bei den Europäische UnionUnterstützt bei den Europäische Union

EuregioEuregio

Stadtmarketing AaltenStadtmarketing Aalten