Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
NIEUWSBRIEF

Graag de nieuwsbrief ontvangen van evenementen en koopzondagen van Aalten? Schrijf je nu in en ontvang ca 12 maal per jaar onze nieuwsbrief.


Alle velden die gemarkeerd zijn met
* een * zijn verplicht. .

E-mail   *

Naam   *

 
   
Midzomeravond shopping

Gezellig tot laat Midzomeravond-shoppen op de langste dag van het jaar

Op de langste dag van het jaar, vrijdag 21 juni, leggen de Aaltense winkeliers de rode loper uit voor hun klanten. Er kan gezellig geshopt worden op deze midzomeravond tijdens de extra lange koopavond in Aalten.
In het centrum ontvang je een zomers tasje met een flyer met informatie en het programma van deze midzomeravond. De winkeliers hebben elk hun eigen actie en bij een aankoop krijg je een attentie voor in je tasje. Zo wordt je goodiebag gevuld.

Kom gezellig naar Aalten en luister naar de live-muziek van Gilbert & Friends. Laat je stijlvol fotograferen in een oldtimer van Autobedrijf Jawi. Koop het zomerse fruit van Bert Lensink. Doe mee met het voetbaldartspel bij Sportshop Navis.
Ga hip op de foto in een Kever Cabrio bij Speciaalbakkerij vd Dobbelsteen en geniet van de djembé-geluiden van Sikuk. Maak gebruik van de leuke acties in de winkels en bij de horeca en geniet van de zomerse sfeer. Vul je goodiebag bij een aankoop bij de deelnemende winkeliers. Doe de puzzeltocht ti jdens het winkelen en maak kans op een waardebon.

Op 21 juni, de langste dag van het jaar, ligt de rode loper voor je uit op deze speciale van 18:00 tot 22.00 uur. MidZomerAvondShopping is winkelen in Aalten waar je welkom bent!

De evenementen in het centrum van Aalten worden mogelijk gemaakt door met name:

Interreg Deutschland NederlandInterreg Deutschland Nederland

De Europese Unie ondersteund een aantal van onze evenementen.De Europese Unie ondersteund een aantal van onze evenementen.

EuregioEuregio

Stichting Aalten Promotie Stichting Aalten Promotie